Overlast van Honden

Overlast van honden

Veel mensen ondervinden overlast van honden. Huisdieren zoals honden en katten zijn voor veel mensen een dierbaar bezit. Maar niet iedereen is blij met een hond of kat in de tuin. Veel mensen ervaren vooral de overlast die deze dieren veroorzaken. Dat varieert van stank door urine, hinderlijk gedrag in de buurt van kinderen, aanhouden blaffen, tot een omgegraven tuin gevuld met ontlasting. Een hek plaatsen kan soms helpen. Maar dat wil je vaak helemaal niet en dat gaat natuurlijk ook niet overal. Bovendien trekken de meeste katten zich van een hekwerk helemaal niets aan.

Producten om overlast te bestrijden

Gelukkig zijn er verschillende manieren om honden en katten uit de buurt te houden. Duurzaam bestrijden levert korrels, sprays en ultrasone apparaatjes die honden ontmoedigen en afschrikken. De afweermiddelen tegen honden en katten op duurzaambestrijden.nl zijn effectief, maar doen de te verjagen dieren geen kwaad. Maar boven alles sparen deze middelen het milieu. Zo kun je weer ongestoord genieten van je hond- en katvrije omgeving.

De kosten van duurzaam bestrijden

Duurzaam bestrijden van de overlast van honden hoeft niet duur te zijn. Wij leveren de producten voor de meest concurrerende prijzen. Afhankelijk van de gekozen methode kost het van €9,10 tot € 50,-.

Overlast van honden