Groene aanslag

Groene aanslag
groene aanslag op auto of boot

Groene aanslag biologisch verwijderen

Groene aanslag en mos zijn hardnekkige problemen . Elk jaar weer zorgt de groene laag algen op je oprit, tuinmeubelen of je terras voor overlast. Vaak ziet het er viezig uit, bijvoorbeeld als het dekzeil van je boot helemaal groen is uitgeslagen. Of als de tuinmeubels niet prettig meer te gebruiken zijn. Maar erger nog is de gladheid die er door  wordt veroorzaakt. De slijmerige groene laag zorgt dan voor gevaarlijke situaties. Het is dus verstandig om groene aanslag te verwijderen. Maar liefst doe je dat op een milieuvriendelijke manier en zonder dat je er uren mee bezig bent.

Duurzame oplossingen

Onze natuurlijke producten bestrijden groene aanslag en mos zonder het milieu te belasten. Bovendien is het werk in een oogwenk gedaan. Zo maak je de natuur blij en kun jij snel genieten van je schone huis, tuin of boot! Lees hier welk product geschikt is voor welke ondergrond.

Vrij van biociden

Veel aanslag verwijderende middelen bevatten biociden die ook giftig zijn voor huisdieren. Onze producten zijn biologisch afbreekbaar en vormen geen enkele bedreiging voor mens, dier of milieu.