Gifvrij muizen bestrijden , kan dat wel?
De opvattingen over het bestrijden van ongedierte zijn aan het veranderen. En gifvrij muizen bestrijden kan heel effectief, zonder het ongedierte een akelige dood te bezorgen. De meeste gifsoorten zijn immers niet diervriendelijk. De beestjes sterven een gruwelijke dood.
Bovendien zijn rodenticiden (de officiële naam voor dit soort gif) bepaald geen milieuvriendelijke producten. Het gif hoopt zich op in het stervende dier, dat vervolgens weer door een ander dier wordt opgegeten. Zo komt het gif in de voedselketen en worden ook andere beesten getroffen. Het gebruik van middelen op basis van anticoagulantia voor particulieren wordt daarom ook per 2023 verboden.
Goedkoop muizen bestrijden
Bespaar op het bestrijden van muizen door te werken zonder gif. De vallen en kooien zijn herbruikbaar en uiterst effectief. Ook de ultrasone apparaatjes gaan lang mee. Duurzaam bestrijden levert producten om muizen te bestrijden of muizen te verjagen voor de laagste prijzen. Bovendien gaat u de strijd aan op milieuvriendelijke wijze en zonder dat muizen onnodig moeten lijden. Onze producten om muizen te bestrijden zijn chemievrij, uiterst effectief en om deze reden zeer voordelig.
Duurzaam ongedierte bestrijden
Het voordeel voor het milieu is niet in geld uit te drukken. Maar het effect op uw portemonnee wel. Bovendien krijgt u geen last van ongedierte dat ligt te rotten op een onbereikbare plaats. Geen stank dus en bovendien een duurzame en efficiënte oplossing. Uitgekiende technieken maken het mogelijk dat het ongedierte direct wordt gedood of wordt verjaagd. U wordt daarbij zo min mogelijk met het (dode) ongedierte geconfronteerd. Weg met ongedierte is het uitgangspunt. Maar u heeft oog voor de natuur en voor de kosten die dat met zich brengt. Met de producten uit ons aanbod kunt u goedkoop muizen bestrijden zonder gif.
Muizen bestrijden is meervoud
Heb je een muis gespot dan kun je er vanuit gaan dat er tientallen meer in de buurt zijn. Deze beestjes leven in kolonies en planten zich razendsnel voort. Meestal merk je dat er muizen in je huis zitten doordat je sporen van hun aanwezigheid aantreft. Niet verwonderlijk als je bedenkt dat een muis per dag wel 80 keutels produceert. De meest voorkomende soort in huis draagt heel toepasselijk de naam van huismuis.
Overlast door ongedierte
Met een lengte van zeven tot tien centimeter lang, een grijsbruine rug en een spitse kop is zijn naam een stuk vriendelijker dan de overlast die hij veroorzaakt. Muizen veroorzaken overlast op veel verschillende manieren. De dieren zijn in wezen incontinent en laten een continue spoor van uitwerpselen en urine na. Door de vervuiling daarvan met bacteriën en virussen verspreiden ze allerlei ziektes. Op zoek naar voedsel of voor het bouwen van een nest is er bovendien weinig veilig voor de tanden van dit knaagdier. Niet alleen je voedselvoorraad, maar ook je spullen en meubels worden aangevreten. Om nog maar te zwijgen over het geknaag aan de elektriciteitskabels. Niet alleen lastig, maar gevaarlijk zelfs!
Voorkomen is ook bestrijden
Heb je eenmaal ongedierte in huis dan wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Maar minstens zo belangrijk als het bestrijden is het treffen van maatregelen om overlast te voorkomen. Daar kun je meer aan doen dan je misschien had gedacht. Denk aan het afdichten van openingen in huis, opbergen van voedsel(resten) in afgesloten trommels of bakjes en het verwijderen en onbereikbaar maken van vuilnis.
Eenmaal geconfronteerd met ongedierte in huis is het verstandig om onze producten op meerdere plaatsen in huis te plaatsen. Een combinatie van verschillende soorten muizenvallen en muizenverjagers is doorgaans ook heel effectief. Is de overlast al uitgegroeid tot een muizenplaag dan kun je altijd de hulp inroepen van professionele bestrijders. Via Google zijn er genoeg te vinden, of kijk eens op www.ongediertebestrijden.com
