Dat ratten op vele manieren overlast kunnen veroorzaken bleek weer eens uit dit artikel in de Telegraaf van 11 januari: https://www.telegraaf.nl/c/1352928210/

9000 huishoudens en bedrijven zonder stroom

Rat veroorzaakt stroomstoring Flevoland

9000 huishoudens en bedrijven zonder stroom

AMSTERDAM – Duizenden huizen hebben zaterdagmorgen in het zuidoosten van Flevoland zonder stroom gezeten. Liander meldt dat het gaat om een storing bij een voedingspunt in een onderstation, veroorzaakt door een rat. Rond 8.30 uur kreeg Liander de melding binnen dat er een storing was. Monteurs gingen naar het verdeelstation in Zeewolde, waar het probleem lag. Er werd een kapotte schakelaar en een dode rat aangetroffen. Een woordvoerder van het bedrijf zegt tegen Omroep Flevoland: „Ik doe al heel wat jaren dit werk, maar dit ben ik echt niet vaak tegengekomen. Dit is best bijzonder.”

Doe wat tegen ratten, maar spaar het milieu! Gebruik dus geen gif, maar milieu- en diervriendelijke producten. Binnenkort hier op deze site! Kun je niet wachten? Mail dan naar: info@duurzaambestrijden.nl