Een muis knaagt aan alles, Dat blijkt wel uit een bericht in De telegraaf van 24 december 2019

AMSTERDAM – Een muis heeft voor zeker $50.000 aan verstopte biljetten opgepeuzeld. Een verbijsterde Palestijn ontdekte hoe zijn weggestopte spaargeld in de Gazastrook vrijwel waardeloos was geworden, doordat het knaagdier van vrijwel elk biljet bijna de helft of zelfs meer had verorberd.

De eigenaar was na de ontdekking totaal van de kaart, stelde de kassamedewerker van wisselkantoor Khan Younes in de Gazastrook waar de man met restanten aan kwam, zo melden lokale media.

Een valuta-expert van het wisselkantoor gaat de gedupeerde man helpen: het kantoor heeft de aangevreten biljetten waar nog een serienummer op zit naar de centrale bank van Israël gestuurd, in de hoop dat hij er nog iets voor terugkrijgt.

https://www.telegraaf.nl/financieel/1628489895/muis-eet-zich-dik-aan-50-000-verstopt-spaargeld

Zoekt u naar oplossingen tegen muizen? Kijk eens op https://www.duurzaambestrijden.nl/muizen-bestrijden-zonder-gif/